Eindelijk is de website klaar! na hard werken denken wij een mooie ontmoetingsplaats gecreëerd te hebben voor liefhebbers van waterrecreatie!

Het is onze missie om iedereen in Nederland een fantastisch dagje uit op het water te laten beleven! Het maakt niet uit waar u bent, via poldervaren vind u altijd het juiste bootverhuurbedrijf voor u en/of uw familie. We zijn gefocust op de kleine vaart en wel sloepen, fluisterboten, tuindersvletten en andere kleine bootjes maar ook gezelschap vaartochten met schipper.

Het gaat namelijk niet alleen om de boot maar ook vooral om het samenzijn, van elkaar genieten en de omgeving verkennen!

Waarom Poldervaren? In principe is Nederland één grote polder en staan alle waterwegen met elkaar in verbinding. Je vaart soms van de ene verbazing in de andere verbazing en of het nu een meer, rivier of brede sloot is; de poldergedachte hoort nou eenmaal bij ons op een positieve manier.

De website is nog in opbouw en we zullen de website dan ook continue verbeteren en mooier maken. Onze eerste prioriteit is in ieder geval zoveel mogelijk gelijkgestemde op onze site vermelden zodat u meer en meer keuze krijgt en de juiste boot kan huren voor uw bijzondere dag op het water!

Kijk ook eens op onze Facebookpagina en “like’ deze voor updates en vermelding van nieuwe partners wellicht bij u in de buurt.

Het Poldervaren team